Rolul serviciului de curierat in viata romanilor

iul. 20, 2009 News

Curierat.ro a aparut din dorinta de a crea o companie moderna, menita sa acopere nevoile clientilor, punand la dispozitie, pe langa deja clasicul apel telefonic, sistemul comenzilor prin e-mail. Practic, acest serviciu a stat la baza numelui companiei curierat.ro

Avand in vedere ca majoritatea clientilor carora ne adresam isi petrec o mare parte din activitatea zilnica in fata calculatorului, solicitarea serviciului de curierat va fi mai simpla prin intermediul postei electronice. In plus, odata trimisa solicitarea, aceasta se inregistreaza automat, reducandu-se timpul de comunicare catre departamentul de relatii cu clienti.

Pe langa acest serviciu inovator curierat.ro ofera servicii de implicuire si etichetare, pregatire plicuri cu antet, colectare si distribuire de facturi, contracte, acte juridice, notariale, facturi, notificari, extrase cont, acte vamale, bilete de avion, invitatii, premii, oferte clienti, oferte parteneri, oferte dealeri, colete marfa, colete premii, materiale publicitare, buchete flori, cadouri, cd-uri, carti, reviste, ziare dar si numeroase avantaje pentru clientii nostri cum ar fi multiple cautari cand nu sunt gasiti destinatarii, contactare telefonica destinatari, corectare adrese gresite sau destinatari mutati.

Serviciile pe care curierat.ro le ofera sunt bazate pe seriozitate, credibilitate, promtitudine, siguranta, flexibilitate, confidentialitate si incredere reciproca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *